Ledige stillinger

Klikk her for å søke

 

ØPD er en del av Endúr ASA som er et norsk industrikonsern og en veletablert leverandør innen maritime tjenester, energiløsninger og havbruk. Konsernet tilbyr også engineering-løsninger, og leverer konstruksjoner i polyetylen til bruk i marine omgivelser, med fokus på prosjektering og installasjon av sjøledning/-kabel til akvakultur, vann og avløp, samt energi. Endúr ASA sysselsetter i dag ca. 320 ansatte og har en samlet omsetning på ca. 700 millioner kroner.

Endúr ASA har en meget ambisiøs vekstplan, og en klar målsetting om å skape den ledende leverandøren av marine tjenester med en omsetning på over 2 milliarder kroner i løpet av to år. For å lykkes med dette trenger vi personell som vil bli en del av Endúr sitt vinnerlag, og bli med oss på en reise som gir store muligheter for utvikling og avansement. Lederne vi søker etter bør ha gode egenskaper til å skape entusiasme og til å motivere sine ansatte til å arbeide sikkert, gjøre jobben riktig første gang og til å yte sitt beste.

ØPD har i mange år vært en hjørnesteinsbedrift i Grenlandsregionen, og har røtter tilbake til 1955. ØPD er en spesialist på installasjon av sjøledninger og undervannstjenester, og leveranser av komplekse konstruksjoner og installasjoner i termoplast. Vi tilbyr tjenester relatert til vann og avløp i marine miljøer, og vi har lang erfaring med plastmekanisk produksjon og sveisetjenester. Vi leverer skreddersydde produkter samt standardiserte kummer, rørdeler, tanker, filter og kar. Vi tilbyr våre kunder komplette løsninger innenfor havbruk, vann og avløp, industri og fornybar energi. Alle våre produkter og tjenester er basert på termoplast (PE / HDPE).

VP Subsea
VP Onshore
VP Solutions
VP Teknisk støtte og salg
Prosjektledere og Senior Prosjektledere
Fagdisipliner

 

Klikk her for å søke